Diákjaink mondták

  • Itt minden nap végén úgy éreztem, hogy az hasznosan telt. Tanultam, ugyanakkor jól is szórakoztam, sok új barátot szereztem.

Az alap szintű üzleti tervezés modul felépítése: A hét során az üzleti tervezés szakmai moduljának 40 résztvevőjét 10 db 4 fős csoportra osztjuk, a csoportalkotás során törekszünk arra, hogy az egyes csapatokban különböző kompetenciákkal rendelkező résztvevők (hustler, hacker, designer) tudjanak együttműködni. Az egyes csapatok feladata, hogy a hét elején kitaláljanak egy minden tag számára elfogadható, kreatív és megvalósítható üzleti ötletet, utána a hét hátralévő részében az ötletet kidolgozva egy üzleti tervet készítsenek.

A hét során a diákok délelőttönként előadásokon (a teljes üzleti tervezés modul közösen), délutánonként műhelymunkákon (csoportonként) kapnak segítséget a feladatuk minél sikeresebb elvégzéséhez. A hét szakmai programjának zárásaként a négy csapat szombaton, komoly szakmai zsűri előtt, egy üzleti terv verseny keretében prezentálja a hétfő és péntek között elkészített üzleti tervet, amit a prezentáció után a zsűri és a közönség kérdéseire válaszolva meg is védenek.

A tábor során esténként közösségi programok, csapatépítés, sportprogram, önkéntes munka , illetve az egyes csapatok üzleti tervének elkészítéséhez konzultációs lehetőség lesz szervezve.

Kiknek a jelentkezését várjuk: 

Elsősorban 11. évfolyamos középiskolás diákokét a teljes Kárpát-medencéből (17-18 év), akik érdeklődnek a vállalkozások világa és a startupok iránt és készek egy hetet a nyári szabadságukból egy fárasztó, de élményekben gazdag, sok szakmai ismeret elsajátítását és készség-, képesség fejlesztési lehetőséget nyújtó programra szánni. (De ha valaki netán idén érettségizett, vagy csak most volt 10-ikes, és nagyon szeretne jönni, akkor Őket is szeretettel várjuk... :))

2018-ban hol lesz meghirdetve: 

Jelentkezés és kiválasztás

Mivel az idei évben is komoly túljelentkezésre számítunk ezért az idei programra történő jelentkezésnél szakmai szűrőt építettünk be a kiválasztási folyamatba.

A 2018-as IÜP-re két lépcsőben jelentkezhettek:

 - 'Early bird': 2018. április 30-a 23:59-ig beérkezett jelentkezők között fogjuk kiválasztani az első körben felvett résztvevőket. Az ebben a körben kiválasztottak részvételét május 15-ig igazoljuk vissza.

 - 'Normál': 2018. május 1. és május 31. között jelentkezőket egy következő kiválasztási körben szűrjük, az Ő részvételüket június 15-ig igazoljuk vissza.

A jelentkezők kiválasztásánál a következő szempontokat vesszük figyelembe:

 - jelentkezés során belinkelt linkedin oldal

 - egy A4-es oldal terjedelmű motivációs levél (max 3.000 karakter), melyben kérjük megindokolni, hogy a programrészvétel miért fontos a jelentkezőnek.

 - amennyiben erre a lean startup képzésre jelentkezel kérjük megjelölni, hogy a elsősorban milyen motivációkkal (hustler, hacker, designer) érkezel? (ajánlott irodalom: startup szótár)

Amennyiben hacker, vagy designer hátterű jelentkezőként pályázol és van bármilyen nyilvánosan elérhető munkád kérjük ahhoz küldj el linket, ártani biztosan nem fog az esélyeidnek! :)

Jelentkezéshez

1) Töltsd ki az online jelentkezési lapot - lent megtalálható,

2) a részvétel visszaigazolása után fizesd be a részvételi díjat. (az utaláshoz szükséges számlaszámot a jelentkezés visszaigazolása után email-ben fogjuk elküldeni)

Ne késlekedj a jelentkezéssel, mert akár az is elképzelhető, hogy már 'early bird' fázisban betelnek a meghirdetett programhelyek. 

 

Kapcsolatfelvétel

Ifjúsági Üzleti Program

  • Mudri György
  • tel: +36-70/949-9795
  • email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Alapítvány

Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány

H-1052 Budapest

Piarista köz 1.

Adósz.: 18239218-1-41

Banksz: 10700079-02389101-52000001