Diákjaink mondták

  • A szervezők munkájával maximálisan elégedett vagyok, nagyon sokat segítettek, beszélgettek velünk. A vendégelőadók közül volt akinek a stílusát annyira nem tudtam értékelni, de így visszagondolva az is mindenképpen érdekes és tanulságos volt.

Az Ifjúsági Üzleti Program több mint tíz éves múltra visszatekintő programja a 2018-as évben is meghirdetésre kerül. Idén a Budapesti Corvinus Egyetemmel közös szervezésben az BCE székesfehérvári kampuszán egy lean-startup képzésen biztosítunk lehetőséget a résztvevőknek, hogy egy hét alatt elsajátítsák startup világ működésének alapvetéseit, illetve egy média képzésen, hogy megismerjék az online média alapvetéseit. Mindemellett célunk, hogy a résztvevők játszva tanuljanak és közben fejlesszék kommunikációs, valamint problémamegoldó készségüket, vállalkozói attitűdjüket. Mindeközben pedig egy életre szóló élménnyel gazdagodjanak.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőség nyílik a legtehetségesebb diákok számára hogy pályázzanak egy 1 hónapos USA Startup programon történő részvételre. További részletek.

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, Székesfehérvár

Időpont: 2018. július 30-augusztus 4. 

Tervezett teljes létszám: 50 fő

Részvétel díja és ellátás

A programon való részvétel értéke 200.000 Ft/fő, melyből 'early bird' kiválasztás esetén 20.000 Ft, 'normál' kiválasztás esetén 30.000 Ft hozzájárulást kérünk a résztvevőktől, a fennmaradó összeget egyéb támogatásokból, pályázatokból, illetve az előadók önkéntes munkájával finanszírozzuk.

A programon részt vevő diákoknak szállást, teljes ellátást (napi háromszori étkezés), tanulást segítő oktatási anyagokat, nyomtatványokat, tábori pólót  is biztosítunk.

Szociális alapon  lehetőséget biztosítunk a táborban történő kedvezményes 5.000 Ft-ért történő részvételre. Amennyiben ezzel a lehetőséggel élni szeretnél, kérjük ezt jelezd a regisztrációdkor, illetve jelentkezési anyagodhoz csatolj egy maximum 1 A4-es oldalnyi indoklást!

Kiknek a jelentkezését várjuk?

Elsősorban 11. évfolyamos középiskolás diákokét a teljes Kárpát-medencéből (17-18 év), akik érdeklődnek a vállalkozások világa és a startupok iránt és készek egy hetet a nyári szabadságukból egy fárasztó, de élményekben gazdag, sok szakmai ismeret elsajátítását és készség-, képesség fejlesztési lehetőséget nyújtó programra szánni. (De ha valaki netán idén érettségizett, vagy csak most volt 10-ikes, és nagyon szeretne jönni, akkor Őket is szeretettel várjuk... :))

Jelentkezés és kiválasztás

Mivel az idei évben is komoly túljelentkezésre számítunk ezért az idei programra történő jelentkezésnél is szakmai szűrőt építettünk be a kiválasztási folyamatba.

A 2018-as IÜP-re két lépcsőben jelentkezhettek:

 - 'Early bird': 2018. április 30-a 23:59-ig beérkezett jelentkezők között fogjuk kiválasztani az első körben felvett résztvevőket. Az ebben a körben kiválasztottak részvételét május 15-ig igazoljuk vissza.

 - 'Normál': 2018. május 1. és május 31. között jelentkezőket egy következő kiválasztási körben szűrjük, az Ő részvételüket június 15-ig igazoljuk vissza.

A jelentkezők kiválasztásánál a következő szempontokat vesszük figyelembe:

 - jelentkezés során belinkelt linkedin oldal

 - egy A4-es oldal terjedelmű motivációs levél, melyben kérjük megindokolni, hogy a programrészvétel miért fontos a jelentkezőnek.

 - amennyiben a lean startup képzésre jelentkezel kérjük megjelölni, hogy a elsősorban milyen motivációkkal (hustler, hacker, designer) érkezel? (ajánlott irodalom: startup szótár)

Amennyiben hacker, vagy designer hátterű jelentkezőként pályázol és van bármilyen nyilvánosan elérhető munkád kérjük ahhoz küldj el linket, ártani biztosan nem fog az esélyeidnek! :)

Jelentkezéshez

1) Töltsd ki az online jelentkezési lapot - lent megtalálható,

2) a részvétel visszaigazolása után fizesd be a részvételi díjat. (az utaláshoz szükséges számlaszámot a jelentkezés visszaigazolása után email-ben fogjuk elküldeni)

Ne késlekedj a jelentkezéssel, mert akár az is elképzelhető, hogy már 'early bird' fázisban betelnek a meghirdetett programhelyek.

Bármilyen kérdésetek van keressetek minket az  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  emailcímen, vagy a Facebook oldalunkon!

Kapcsolatfelvétel

Ifjúsági Üzleti Program

  • Mudri György
  • tel: +36-70/949-9795
  • email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Alapítvány

Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány

H-1052 Budapest

Piarista köz 1.

Adósz.: 18239218-1-41

Banksz: 10700079-02389101-52000001