Diákjaink mondták

  • Szívesen vennék részt IÜP programokon az év többi szakaszában is!

A média modul felépítése: Céljainknak, terveinknek megfelelően a média modul résztvevői (8 fő) a hét végére megismerkednek a nyilvánosság természetével, a különböző kommunikációs infrastruktúrák működésével, valamint elsajátíthatják az újságíráshoz, a sikeres fellépéshez, vitához szükséges alapvető ismereteket. Ennek érdekében előadások alkalmával újságírók, tanárok, kommunikációs szakemberek beszélnek majd az elméleti alapokról, délutánonként pedig műhelymunka keretében, 3-4 fős állandó csoportokban nyílik lehetőség az írás-, a beszéd- és a vitakészség fejlesztésére, technikai fortélyok gyakorlására. A modul célja a hét végére csoportonként egy médiatermék és egy közös prezentráció elkészítése.

Kiknek a jelentkezését várjuk: 

Elsősorban 11. évfolyamos középiskolás diákokét a teljes Kárpát-medencéből (17-18 év), akik érdeklődnek a vállalkozások világa és a startupok iránt és készek egy hetet a nyári szabadságukból egy fárasztó, de élményekben gazdag, sok szakmai ismeret elsajátítását és készség-, képesség fejlesztési lehetőséget nyújtó programra szánni. (De ha valaki netán idén érettségizett, vagy csak most volt 10-ikes, és nagyon szeretne jönni, akkor Őket is szeretettel várjuk... :))

2018-ban hol lesz meghirdetve: 

 Jelentkezés és kiválasztás

Mivel az idei évben a korábbi évekhez képest is komoly túljelentkezésre számítunk ezért az idei programra történő jelentkezésnél az IÜP történetében először szakmai szűrőt építettünk be a kiválasztási folyamatba.

A 2018-as IÜP-re két lépcsőben jelentkezhettek:

 - 'Early bird': 2018. április 30-a 23:59-ig beérkezett jelentkezők között fogjuk kiválasztani az első körben felvett résztvevőket. Az ebben a körben kiválasztottak részvételét május 15-ig igazoljuk vissza.

 - 'Normál': 2018. május 1. és május 31. között jelentkezőket egy következő kiválasztási körben szűrjük, az Ő részvételüket június 15-ig igazoljuk vissza.

A jelentkezők kiválasztásánál a következő szempontokat vesszük figyelembe:

 - jelentkezés során belinkelt linkedin oldal

 - egy A4-es oldal terjedelmű motivációs levél (max 3.000 karakter), melyben kérjük megindokolni, hogy a programrészvétel miért fontos a jelentkezőnek.

Jelentkezéshez

1) Töltsd ki az online jelentkezési lapot - lent megtalálható,

2) a részvétel visszaigazolása után fizesd be a részvételi díjat. (az utaláshoz szükséges számlaszámot a jelentkezés visszaigazolása után email-ben fogjuk elküldeni)

Ne késlekedj a jelentkezéssel, mert akár az is elképzelhető, hogy már 'early bird' fázisban betelnek a meghirdetett programhelyek. 

Kapcsolatfelvétel

Ifjúsági Üzleti Program

  • Mudri György
  • tel: +36-70/949-9795
  • email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Alapítvány

Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány

H-1052 Budapest

Piarista köz 1.

Adósz.: 18239218-1-41

Banksz: 10700079-02389101-52000001