Diákjaink mondták

  • Itt minden nap végén úgy éreztem, hogy az hasznosan telt. Tanultam, ugyanakkor jól is szórakoztam, sok új barátot szereztem.

Az Ifjúsági Üzleti program üzleti tervezés - lean startup moduljának győztes csapata 9 millió forintos befektetést kaphat az ötletének megvalósításához a HiVenturestől.

Az üzleti tervezés-lean startup modul győztes csapata számára idén egy extra díj is felajánlásra kerül: a HiVentures kockázati tőketársaság bizonyos feltételek teljesülése esetén beveszi az ötletet az inkubációs tőkeprogramjába.

Az Inkubációs tőkeprogramban olyan kutatási, fejlesztési vagy innovációs (KFI) tevékenységet végző mikrovállalkozások támogatására kerül sor, ahol a termék vagy szolgáltatásötlet már létezik, azonban a koncepció továbbgondolása és véglegesítése, üzleti tartalommal történő megtöltése még folyamatban van. 

FINANSZÍROZÁS MÉRTÉKE ÉS FORMÁJA

A finanszírozás tőkeemelés (törzstőke + tőketartalék) formájában valósul meg. Az inkubációs tőkeprogram egységesen 9 millió Ft tőkét kínál a vállalkozások számára. A tőkéért cserébe 9%-os tulajdonrészt kérnek a támogatott vállalkozásban. A folyósítás két részletben történik.

Mivel itt tényleges tőkebefektetésről van szó ezért a csapat által a befektetés tényleges lehívása előtt alá kell támasztani, hogy a csapat a rendelkezésére álló erőforrásokból valóban képes megvalósítani a kérdéses projektet, illetve a megvalósítás során vállalják, hogy főállásnyi időráfordítással a projekt sikerén fognak dolgozni. A tőkebefektetést nem szükséges azonnal az IÜP után ténylegesen lehívni, természetesen lehetőség van ennek a tanulmányok befejezése utánra halasztására is.

Kapcsolatfelvétel

Ifjúsági Üzleti Program

  • Mudri György
  • tel: +36-70/949-9795
  • email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Alapítvány

Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány

H-1052 Budapest

Piarista köz 1.

Adósz.: 18239218-1-41

Banksz: 10700079-02389101-52000001